Ο κύριος Πίμποντι & ο Σέρμαν

Μη Διαθέσιμο
-41%

13,50

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 23,00
Ο Ρομπ Μίνκοφ είναι μια εμβληματική φιγούρα στον χώρο του animation έχοντας υπογράψει μέχρι τώρα ταινίες όπως ο «Βασιλιάς των Λιονταριών», ο «Ποντικομικρούλης» και ο «Στοιχειωμένος Πύργος». Αυτή τη φορά συνεργάζεται με την Dreamworks για να παραδώσει το «Ο κος Πίμποντι και ο Σέρμαν»,...

Ο Ρομπ Μίνκοφ είναι μια εμβληματική φιγούρα στον χώρο του animation έχοντας υπογράψει μέχρι τώρα ταινίες όπως ο «Βασιλιάς των Λιονταριών», ο «Ποντικομικρούλης» και ο «Στοιχειωμένος Πύργος».

Αυτή τη φορά συνεργάζεται με την Dreamworks για να παραδώσει το «Ο κος Πίμποντι και ο Σέρμαν», μια ταινία κινουμένων σχεδίων φτιαγμένη εξολοκλήρου σε υπολογιστή και βασισμένη στην αμερικανική τηλεοπτική σειρά των 60s, «Rocky and Bullwinkle». Ο κος Πίμποντιμ λοιπόν, είναι ένας σκύλος- ιδιοφυΐα, πλήρως ενταγμένος στους ρυθμούς μιας ανθρώπινης κοινωνίας.

Παρόλα αυτά, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει καθώς είναι ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας, εξαίρετος επιστήμονας και εφευρέτης ενώ έχει στεφθεί και δύο φορές Ολυμπιονίκης. Έχει όμως και ένα μυστικό. Έχει ανακαλύψει την μηχανή του Χρονοαυγού που του επιτρέπει να ταξιδεύει πίσω στο χρόνο παρέα με τον Σέρμαν, ένα μικρό αγόρι που έχει υιοθετήσει, παρακολουθώντας από κοντά τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας και γνωρίζοντας τις σπουδαίες προσωπικότητες του παρελθόντος.

Όλα όμως βρίσκονται σε κίνδυνο όταν ο μικρός Σέρμαν ξεκινά ένα ταξίδι στο χρόνο παρέα με μια συμμαθήτριά του, αλλά χωρίς την επίβλεψη του πολυμήχανου πατέρα του. Η ταινία του Ρομπ Μίνκοφ διαθέτει κάτι από εκείνη την ανεξήγητη γοητεία που μας βύθιζε μικρούς στον καναπέ για να παρακολουθήσουμε το παιδικό πρόγραμμα κάποιου καναλιού το πρωί της Κυριακής.

Καθώς οι πρωταγωνιστές του περιφέρονται ανά τις εποχές της παγκόσμιας ιστορίας και μπλέκουν σε κάθε λογής περιπέτεια δεν έχεις παρά να αφεθείς στις αγνές προθέσεις ενός παραμυθιού που ξεδιπλώνεται σε τρεις διαστάσεις μπροστά σου και να ευχαριστηθείς τις σλάπστικ κωμικές εξάρσεις που δίνουν στο φιλμ τον απαραίτητο διασκεδαστικό τόνο. Μακριά από περιττούς διδακτισμούς και άσκοπες υπερβολές, το «Ο κος Πίμποντι και ο Σέρμαν» είναι μια χορταστική και απολαυστική ταινία που δεν θα αφήσει κανένα μέλος της οικογένειας παραπονεμένο.

Χρήσιμα