Επιστροφές

Οι πελάτες του www.paidikodvd.gr διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν προϊόντα τα οποία παρέλαβαν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να βρίσκονται στην κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν (σφραγισμένα και χωρίς να υπάρχουν ζημιές), και να διαθέτετε το τιμολόγιο η την απόδειξη λιανικής.

Συνιστούμε τον επισταμένο έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.

Επιστροφή χρημάτων σε περιπτώση ελλατωματικών προϊόντων δεν είναι εφικτή. Εαν και εφόσον παραλάβει ο πελάτης την παραγγελία του και βρεθεί ελλατωματικό - σπασμένο προιόν μέσα εκεί πρέπει να επιστραφεί με δικό του κόστος σε εμάς να αντικατασταθεί και να ξανά σταλεί απο εμάς με δική μας χρέωση.

Όσο αφορά όμως τους πελάτες του εξωτερικου το κόστος παραλαβής του ελλατωματικού προιόντος όπως και το κόστος της αποστολής της αντικατάστασης του βαρένει τον πελάτη και μόνο τον πελάτη.

Για οποιαδήποτε απορία η διευκρίνιση σε θέματα σχετικά με τις επιστροφές παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail: info@paidikodvd.gr