Ενας σκίουρος σούπερ ήρωας (The nut job)

5 Dvd

23,00

     Ανεπανάληπτες καταδιώξεις, απίστευτα ζώα του…...
+

 

   Ανεπανάληπτες καταδιώξεις, απίστευτα ζώα του… πάρκου και λαχταριστά καρύδια σε μια κωμική περιπέτεια που δε δυσκολεύτηκε καθόλου να μαγέψει το αμερικάνικο box office. Όταν τα αποθέματα τροφής στο άλσος “Liberty Park” τελειώνουν, ο πιο αστείος υπέρ-ήρωας αναλαμβάνει δράση! Μία ξεκαρδιστική κωμωδία κινουμένων σχεδίων που ακολουθεί τον Σέρλι, έναν σκανδαλιάρη σκίουρο, ο οποίος ζει στην πόλη του Όουκταουν και ψάχνει απεγνωσμένα τροφή…

    Μέχρι τη στιγμή που βρίσκει ένα μαγαζί που πουλάει κάθε λογής καρύδια και αποφασίζει, μαζί με έναν αρουραίο -τον Κολλητό- και την παρέα τους, να στήσουν την απόλυτη ληστεία!

Γνωρίστε τη συμμορία

Σέρλι:

Κάτω από αυτό το χνουδωτό πλασματάκι κρύβεται ένας σαρκαστικός απατεώνας σκίουρος , ο οποίος απεχθάνεται κάθε τι που αναπνέει. Από μικρός είχε μία ανεξέλεγκτη συμπεριφορά και συνεχώς προσπαθούσε να βρει ευκαιρίες και ανέντιμες μεθόδους για να κερδίσει αυτό που θέλει. Το παρελθόν του τον έχει μετατρέψει σε «σκληρό καρύδι» και ταυτόχρονα παρά τις απάτες και τα ψέματα έχει αποδείξει ότι έχει και μία δόση συνείδησης και καλοσύνης. Είναι γρήγορος και πεισματάρης, δεν υπακούει σε κανόνες και πιστεύει πως η αγάπη είναι για τους χαζούς… μέχρι που συναντά την Άντυ

Κολλητός: Είναι o μικρός αρουραίος – αδερφός του Σέρλι και «συνέταιρος» του στο έγκλημα. Ο Κολλητός έχει μία έμφυτη αθωότητα και εκτελεί ανυπόμονα κάθε κόλπο που του ζητείται, χωρίς καμία αντίρρηση. Είναι εξοικειωμένος με την δυστροπία του Σέρλι και φοβερά υπομονετικός. Αν και είναι λίγο αφελής, τα συναισθήματά του για τον Σέρλι δεν έχουν αλλάξει, παρότι τον μεταχειρίζεται όπως θέλει.

Άντυ: Με τη συμπονετική καρδιά της, ακτινοβολεί ζεστασιά, ευφυΐα και ευχάριστη διάθεση. Είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί όλοι στο πάρκο έχουν εμπιστοσύνη στην ηρωική Άντυ. Όλοι εκτός από τον Σέρλι. Με οτιδήποτε καταπιάνεται το φέρνει εις πέρας με έναν αξιέπαινο τρόπο. Είτε αυτό είναι η διάσωση ζώων, είτε η λύση γρίφων, αυτό το κόκκινο σκιουράκι τα καταφέρνει πάντα, αφού είναι εργασιομανής.

Ρακούν: Είναι ο αυτοαποκαλούμενος ηγέτης όλου του πάρκου. Παρότι φαίνεται να είναι ευγενής, κάτω από αυτό το γλυκό προσωπάκι φαίνεται να υπάρχουν ύπουλα κίνητρα. Άρχοντας της χειραγώγησης με μια σφοδρή επιθυμία να ελέγχει τα πάντα, το άπληστο Ρακούν, θα κάνει οτιδήποτε χωρίς να σκεφτεί τις συνέπειες. Επιχειρεί συνέχεια να συμμορφώσει τον Σέρλι υπό τους νόμους του πάρκου και ψάχνει κάθε ευκαιρία για να τον εξοντώσει. Χάνει πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να κατατροπώσει τον Σέρλι, ενώ θα μπορούσε πολύ απλά να βγάλει από τη μέση, την Άντυ, που είναι πιο εύκολος στόχος.

Γλύκα: Γκαφατζού, που νομίζει κανείς ότι είναι τρομακτική αλλά στην πραγματικότητα δεν μπορεί να βλάψει ούτε μύγα.

Χρήσιμα