Ο Σνούπι και ο Τσάρλι Μπράουν - Πίνατς: Η Ταινία

Μη Διαθέσιμο
-33%

13,50

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 20,00
Ονειρέψου ξέφρενα και σπάστε πλάκα με τους παλιόφιλους Τσάρλι Μπράουν, Σνούπι, Λούσι, Λάινους και την υπόλοιπη πολυαγαπημένη παρέα των Πίνατς, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί – σε μια ολοκαίνουρια ταινία από την φαντασία του Τσαρλς Μ.Σουλτς και τους δημιουργούς της «Εποχής των Παγετώνων»....


Ονειρέψου ξέφρενα και σπάστε πλάκα με τους παλιόφιλους Τσάρλι Μπράουν, Σνούπι, Λούσι, Λάινους και την υπόλοιπη πολυαγαπημένη παρέα των Πίνατς, όπως δεν τους έχετε ξαναδεί – σε μια ολοκαίνουρια ταινία από την φαντασία του Τσαρλς Μ.Σουλτς και τους δημιουργούς της «Εποχής των Παγετώνων». Ακολουθήστε τον αγαπημένο μας αιώνιο οπτιμιστή, Τσάρλι Μπράουν, σε μια ηρωική αποστολή ενώ ο φιλαράκος του, Σνούπι, κατακτά τους ουρανούς στο κυνήγι του μεγάλου του εχθρού, του Κόκκινου Βαρώνου.

Είναι μια ξεκαρδιστική και συγκινητική περιπέτεια που αποδεικνύει ότι κάθε αουτσάιντερ θα δει μια άσπρη μέρα! Ακούγονται οι: Κωσταντής Μαυριάς, Αναστασία Γουλιάμου, Νάντια Ευσταθίου, Χρήστος Ράπτης, Κατερίνα Παναγάκου, Έλλη Πικροδημήτρη, Nτίνος Πικροδημήτρης, Ροζαλία Παπαϊωάννου, Πάνος Οικονόμου, Κατερίνα Καραγεωργιάδη, Μαρίσα Κεφαλογιάννη, Μελίνα Χατζηγεωργίου, Γιάννης Ζακχαίος, Τηλέμαχος Πάττας Η ταινία προβλήθηκε στην Ελλάδα το 2015 με τίτλο «Ο Σνούπι & ο Τσάρλι Μπράουν – Πίνατς: Η Ταινία»

Χρήσιμα