Μπερνάρ & Μπιάνκα

Μη Διαθέσιμο
111.30425
-47%

7,90

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 15,00
Δυο μικροσκοπικοί ήρωες. Μια μεγάλη περιπέτεια! Η τρυφερή περιπέτεια της Disney με τα δύο μιkρά ατρόμητα ποντικάκια Μπερνάρ και Μπιάνκα κυκλοφορεί τώρα και σε DVD με πλούσιο έξτρα υλικό για όλη την οικογένεια. Ο Μπερνάρ και η Μπιάνκα, μέλη της γνωστής ομάδας διάσωσης, λαμβάνουν ένα...

Δυο μικροσκοπικοί ήρωες. Μια μεγάλη περιπέτεια!

Η τρυφερή περιπέτεια της Disney με τα δύο μιkρά ατρόμητα ποντικάκια Μπερνάρ και Μπιάνκα κυκλοφορεί τώρα και σε DVD με πλούσιο έξτρα υλικό για όλη την οικογένεια. Ο Μπερνάρ και η Μπιάνκα, μέλη της γνωστής ομάδας διάσωσης, λαμβάνουν ένα μήνυμα σ' ένα μπουκάλι από ένα ορφανό κορίτσι, την Πένι, που έχει πέσει θύμα απαγωγής της κακιάς Μαντάμ Μέδουσας, η οποία δε θα διστάσει να τη χρησιμοποιήσει για να πετύχει το στόχο της: να αποκτήσει ένα ανεκτίμητο διαμάντι και να γίνει πανίσχυρη. Δεν έχει υπολογίσει όμως τους δύο μικρούς μας φίλους.

Τα δύο ατρόμητα ποντικάκια μετά από μια σειρά από περιπέτειες, θα βοηθήσουν την Πένι να αποδράσει από τους δύο φοβερούς κροκόδειλους που τη φυλάνε και θα χαλάσουν μια και καλή τα σχέδια της Μαντάμ Μέδουσας. Απολαύστε τώρα κι εσείς τη μοναδική περιπέτεια της Disney με δύο αξιαγάπητους ήρωες που μας αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο ότι όλα είναι δυνατά φτάνει να προσπαθήσεις!

Αγόρασαν Επίσης

Χρήσιμα