Ο Μικρός Νικόλας 11 (Το δόντι)

Μη Διαθέσιμο
-41%

13,50

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 23,00
Περιέχει τα επεισόδια: Oι περιπέτειες του μικρού Νικόλα ζωντανεύουν μέσα από μια συναρπαστική σειρά κινουμένων σχεδίων! Ο διάσημος ήρωας του Ρενέ Γκοσινί και του Ζαν Ζακ Σενπέ εμφανίζεται για 9η φορά στη σειρά ταινιών «Ο Μικρός Νικόλας». Διασκεδάστε με τις περιπέτειες του αγαπημένου...

Περιέχει τα επεισόδια:

Oι περιπέτειες του μικρού Νικόλα ζωντανεύουν μέσα από μια συναρπαστική σειρά κινουμένων σχεδίων!

Ο διάσημος ήρωας του Ρενέ Γκοσινί και του Ζαν Ζακ Σενπέ εμφανίζεται για 9η φορά στη σειρά ταινιών
«Ο Μικρός Νικόλας». Διασκεδάστε με τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα για μικρούς και μεγάλους!
Eπτά ολοκαίνουργια επεισόδια με πολλές στιγμές γέλιου!

Η ρουλέτα

Ο Ζοφρουά φέρνει στο σχολείο μια ρουλέτα. Τα παιδιά έπαιζαν με τη ρουλέτα αρκετή ώρα μέχρι που ένας καυγάς ανάμεσα σε δύο αγόρια ήταν η αιτία να τους καταλάβει ο επιστάτης του σχολείου και να τους βάλει τιμωρία.

Η γυμναστική

Ο πατέρας του Νικολά και ο κ. Μπλεντούρ, ο γείτονάς τους, έχουν πάρει κάποια κιλά. Έτσι αποφασίζουν να πάνε για τρέξιμο παίρνοντας και τον Νικόλα μαζί. Η ιδέα όμως δεν αποδείχτηκε καλή καθώς ο μικρός Νικόλας ως παιδί έχει άλλες αντοχές.

Το σπίτι μας

Η καλύβα που είχε φτιάξει ο Νικόλας τελικά καταρρέει λόγω της φοβερής καταιγίδας που σάρωσε τα πάντα! Ο Νικόλας και οι φίλοι του αποφασίζουν να την ξαναχτίσουν, αλλά δεν είναι καθόλου απλό, αφού διαφωνούν συνεχώς

Η ανταμοιβή

Για να ανταμείψει τους μαθητές, ο διευθυντής τους προτείνει να πάνε βόλτα στην εξοχή. Ο Νικόλας και οι συμμαθητές του ενθουσιάζονται αμέσως!

Άυπνη νύχτα

Η τάξη του Νικόλα πηγαίνει μια εκπαιδευτική εκδρομή στην εξοχή, έχοντας για συνοδούς τη δασκάλα τους και τον κ. Μπουιγιόν. το πρόγραμμα προβλέπει ότι θα διανυκτερεύσουν μέσα σε μικρές σκηνές, τις οποίες θα στήσει ο κ. Μπουιγιόν.

Τα φρουί γλασέ

Ενώ λείπουν οι γονείς του Νικόλα, αυτός, η Λουιζέτ και ο Αλσέστ παίζουν στον κήπο. Κάποια στιγμή, άθελά του, ο Νικόλας ρίχνει μια βόμβα με έντονη μυρωδιά στο σπίτι των Μπλεντούρ. Τρομοκρατημένος, κρύβεται για να μην τον δει ο γείτονας. Όταν επιστρέφουν οι γονείς του, αντιλαμβάνονται τη δυσωδία που έρχεται από το διπλανό σπίτι…

Το δόντι

Ο Νικόλας μόλις έχασε ένα δόντι. Οι γονείς του λένε να το βάλει κάτω από το μαξιλάρι του, μήπως και έρθει το 'μικρό ποντικάκι' και του φέρει ένα δώρο. Στο σχολείο, ο Νικόλας δείχνει με περηφάνια στους φίλους του την τρύπα που του άφησε το χαμένο δόντι και το δώρο που πήρε.

Χρήσιμα