Ο κόσμος των ζώων 4 dvd box

Μη Διαθέσιμο

17,50

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ BBC...

ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ BBC ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΑΚ

1) Τα ζώα μωρά: Τα πρώτα βήματα ανάπτυξης είναι τα πιο σημαντικά για την μετέπειτα ζωή των ζώων. Η καθοδήγηση και η αμέριστη αγάπη και προστασία των γονιών θέτουν τις βάσεις και τα εφόδια για μια ασφαλή και ομαλή διαβίωση σε κάθε περιβάλλον.

2) Τα ζώα του δάσους: Το δάσος είναι το βασίλειο των μεγάλων δέντρων και των θάμνων, όπου βρίσκουν καταφύγιο μερικά από τα γνωστότερα είδη ζώων. Ανακαλύψτε τις συνήθειες και τις ιδιαιτερότητες διαβίωσής τους.

3) Τα ζώα της φάρμας: Η καθημερινή περιποίηση και φροντίδα των πιο κοντινών στον άνθρωπο οικόσιτων ζώων. Η εκτροφή και η αναπαραγωγική διαδικασία τους, η συμβίωση μαζί του. Μια αμφίδρομη σχέση απαραίτητη για τη σωστή ανάπτυξη και εξέλιξη και των δύο ειδών.

4) Τα ζώα της ζούγκλας: Τα πιο εντυπωσιακά είδη της άγριας ζωής ζωντανεύουν στην οθόνη μας. Στις πιο ακραίες συνθήκες επιβίωσης για τον άνθρωπο, εκεί όπου το άγριο ένστικτο είναι το κυρίαρχο μέσο επιβολής του ενός ζώου στο άλλο. Βλέπουμε την αυθεντική μορφή της άγριας φύσης και του ζωικού βασιλείου. Λιοντάρια, τίγρεις, λεοπαρδάλεις, ελέφαντες, κροκόδειλοι και πολλά άλλα άγρια ζώα μας δείχνουν και μας μαθαίνουν τις καθημερινές τους συνήθειες και ανάγκες στην άγρια ζούγκλα.

Χρήσιμα