Μεγάλοι Παραμυθάδες 4 dvd box

1 Dvd

17,50

 ΚΑΣΣΕΤΙΝΑ 4 DVD (METAΓΛΩΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)   1) Χάνς Κρίστιαν...
+

 ΚΑΣΣΕΤΙΝΑ 4 DVD (METAΓΛΩΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

 

1) Χάνς Κρίστιαν Άντερσεν: “Ο μολυβένιος στρατιώτης” Η κλασική και απαράμιλλη ιστορία, που πραγματεύεται τη δύναμη της αγάπης και της θυσίας. Μας μαθαίνει πως η αγάπη είναι αυτή που τελικά ενώνει τους ανθρώπους για πάντα! Την ημέρα των γενεθλίων του, ο μικρός Ντάνιελ παίρνει δώρο από τον πατέρα του μια βελούδινη κασετίνα με πέντε μολυβένια στρατιωτάκια. Ανάμεσά τους είναι και ένας στρατιώτης με ένα μόνο πόδι. Το αγόρι παίζει στο δωμάτιό του. Τα μεσάνυχτα όλα τα παιχνίδια ζωντανεύουν! Εκείνη την ώρα, θα γνωριστούν και θα αγαπηθούν ο στρατιώτης της ιστορίας μας με μιαν όμορφη χάρτινη μπαλαρίνα. Την αγάπη τους όμως θα ζηλέψει ένας πανούργος και μοχθηρός αρλεκίνος, που βάζει στόχο του να χωρίσει το ερωτευμένο ζευγάρι για πάντα. Την ώρα του παιχνιδιού σπρώχνει τον μολυβένιο στρατιώτη έξω από το ανοιχτό παράθυρο και από τότε τα ίχνη του χάνονται και ξεκινάει η μεγάλη περιπέτεια....

2) Αίσωπος: “Ο λαγός και η χελώνα” Το κλασσικό παραμύθι του Αισώπου με την κόντρα λαγού και χελώνας που μας διδάσκει ποτέ να μην υποτιμούμε τις δυνατότητες του αντιπάλου μας όσο αδύναμος κι αν φαίνεται στα μάτια μας και πως όταν προσπαθείς και στοχεύεις κάπου, στο τέλος νικάς και επιτυγχάνεις το σκοπό σου.

3) Αφοί Γρίμ: “Η χιονάτη και οι 7 νάνοι” Η χιονάτη και οι επτά νάνοι είναι ένα παραδοσιακό Ευρωπαϊκό παραμύθι. Η γνωστότερη εκδοχή του είναι εκείνη των Αδερφών Γριμ, με πρώτη δημοσίευση το 1812 με το όνομα Η μικ΄ρη Χιονάτη / Χιονατοπούλα.

4) Σαρλ Περώ: “Ο παπουτσωμένος γάτος” Μπορεί ένας γάτος, που μιλάει σαν άνθρωπος, να μας βοηθήσει να ζήσουμε μια καλύτερη ζωή με αντάλλαγμα ένα ζευγάρι μπότες; Ο συγκεκριμένος, με τις πονηριές του καταφέρνει να βοηθήσει τον αφέντη του να παντρευτεί την αγαπημένη του και να αποκτήσει ότι επιθυμεί. Όλοι μας έχουμε ανάγκη έναν...γάτο! (...)

Χρήσιμα