Γουόλ-Υ (Wall-E)

1 Dvd
111.29781
-41%

13,50

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 23,00
     Από Τους Δημιουργούς Της Ταινίας “Ψάχνοντας Τον...
+

     Από Τους Δημιουργούς Της Ταινίας “Ψάχνοντας Τον Νέμο” Τι θα γινόταν αν οι άνθρωποι αναγκάζονταν να εγκαταλείψουν τη Γη και κάποιος ξεχνούσε να σβήσει το τελευταίο ρομπότ; Ο βραβευμένος με Όσκαρ® σεναριογράφος-σκηνοθέτης ¶ντριου Στάντον (Ψάχνοντας το Νέμο) και οι επινοητικοί σεναριογράφοι και οι τεχνικοί της Pixar Animation Studios (Οι Απίθανοι, Αυτοκίνητα, Ρατατούης) μεταφέρουν τους θεατές σ' ένα γαλαξία όχι πολύ μακριά μας, για μια νέα computer-animated κοσμική κωμωδία με ένα αποφασισμένο ρομπότ που λέγεται ΓΟΥΟΛ-Υ.

     Μετά από εκατοντάδες χρόνια μοναξιάς, που έκανε αυτό που τον είχαν φτιάξει να κάνει, ο ΓΟΥΟΛ-Υ (Γενικός Οριστικός Υπεύθυνος Oχετού Λύτρωσης – Υδρόγειος!) ανακαλύπτει έναν καινούριο σκοπό στη ζωή του (εκτός απ' το να μαζεύει μικροαντικείμενα) όταν συναντά ένα κομψό ερευνητικό ρομπότ που ονομάζεται ΕΥΑ. H ΕΥΑ συνειδητοποιεί ότι ο ΓΟΥΟΛ-Υ έχει ανακαλύψει τυχαία το κλειδί για το μέλλον του πλανήτη και σπεύδει πίσω στο Διάστημα να αναφέρει τα ευρήματά της στους ανθρώπους (που περιμένουν ανυπόμονα την είδηση ότι μπορούν να επιστρέψουν με ασφάλεια στη Γη).

     Στο μεταξύ ο ΓΟΥΟΛ-Υ ακολουθεί την ΕΥΑ διασχίζοντας το γαλαξία και θέτει σε κίνηση μια από τις πιο συναρπαστικές κωμικές περιπέτειες που έχουν προβληθεί ποτέ. Παρέα με τον ΓΟΥΟΛ-Υ στο φανταστικό του ταξίδι μέσα σε ένα σύμπαν γεμάτο από πρωτοφανείς φαντασιώσεις του μέλλοντος, είναι ένα ξεκαρδιστικό καστ χαρακτήρων, ανάμεσά τους μια κατσαρίδα-κατοικίδιο και μια ηρωική ομάδα από απροσάρμοστα χαλασμένα ρομπότ. Γεμάτο εκπλήξεις, δράση, χιούμορ και συναίσθημα ο ΓΟΥΟΛ-Υ γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Andrew Stanton, με παραγωγό τον Jim Morris, συμπαραγωγό την Lindsey Collins και περιέχει το πρωτότυπο και καινοτόμο sound design του βραβευμένου με Όσκαρ Ben Burtt (Star Wars, Indiana Jones, E.T. the Extra-Terrestrial).

     Χαρακτηριστικά Gallery κωδικός DVSTDS10655X ΕΓΧΡΩΜΟ Κυκλοφορία/Release: 22/1/2009 Γλώσσες/Languages: English, Bulgarian, Romanian, Ελληνικά. Υπότιτλοι/Subtitles: English, English for the hearing impaired, Bulgarian, Ελληνικά, Romanian Οθόνη/Aspect Ratio: 16:9/2.39:1 ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Disc 1 ΜΠΕΡΝ-Υ Μια Ολοκαίνουργια Ξεκαρδιστική Ταινία Μικρού Μήκους “Presto” Μια Καταπληκτική Κινηματογραφική Ταινία Μικρού Μήκους Κομμένες Σκηνές Ηχητικός Σχεδιασμός της Ταινίας: Φτιάχνοντας Λέξεις Από Ήχους - Τα Μυστικά Του Μπεν Μπαρτ Που Δημιούργησε Τους Ήχους Του ΓΟΥΟΛ-Υ Ηχητικός Σχολιασμός Με Τον Σκηνοθέτη ¶ντριου Στάντον

 -------------------------------------------------------------------------------- Disc 2 «Η Ιστορία Της Pixar» Από Το Λέσλι ¶ιουερκς – Ένας Βραβευμένος Σκηνοθέτης Αποκαλύπτει Τη Μοναδική Ιστορία Της Εταιρίας Που ¶λλαξε Την Πορεία του Χόλιγουντ Πρόσθετες Κομμένες Σκηνές Οι Θησαυροί Και Τα Μπιχλιμπίδια του ΓΟΥΟΛ-Υ Φιλμάκια της ΧΨ – Μια Ματιά Στο Εσωτερικό Της Εταιρίας Χοντρά Ψώνια Ψηφιακό Βιβλίο «Πολλά Ρομπότ» Με Διασκεδαστικά Παιχνίδια “Making of” Και Πολλά Περισσότερα!

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Χρήσιμα