Μπάμπι

1 Dvd
111.30187
-41%

13,50

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 23,00
    Καθώς μια νέα μέρα ξημερώνει στο δάσος, ο Μπάμπι, μια από τις...
+

    Καθώς μια νέα μέρα ξημερώνει στο δάσος, ο Μπάμπι, μια από τις αγαπημένες παραγωγές της Disney κάνει την εμφάνισή της. Ο πιο αγαπημένος ήρωας του Walt Disney κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε dvd & video σε Ειδική Έκδοση με νέα, ψηφιακή επεξεργασία ήχου και εικόνας. Καθώς μια νέα μέρα ξημερώνει στο δάσος, ο Μπάμπι, μια από τις αγαπημένες παραγωγές της Disney κάνει την εμφάνισή της. Ο πιο αγαπημένος ήρωας του Walt Disney κυκλοφορεί για πρώτη φορά σε dvd & video σε Ειδική Έκδοση με νέα, ψηφιακή επεξεργασία ήχου και εικόνας.

    Μέσα στην καρδιά του δάσους, ο μικρούλης Μπάμπι κάνει τα πρώτα του δειλά βήματα και ξεκινά την πορεία του να εξερευνήσει τον κόσμο παρέα με τους φίλους του, τον αξιαγάπητο λαγό Ποδάρα, τη Φελίνα και το Λουλούδι. Στις ξέγνοιαστες περιπλανήσεις τους παίζουν με τα χιόνια, γλιστράνε πάνω στον πάγο, τρέχουν μέσα στο δάσος και γνωρίζουν όλα τα υπόλοιπα πλάσματα του δάσους. Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας, ο μικρός Πρίγκιπας με τη βοήθεια της σοφής φίλης του, της Κουκουβάγιας, θα πάρει πολύτιμα μαθήματα για το αληθινό νόημα της φιλίας, της αγάπης και της ζωής.

     ΜΠΑΜΠΙ, μια αξιαγάπητη ιστορία που ξεχωρίζει για τα εκπληκτικά κινούμενα σχέδια, το χιούμορ, τα βαθύτερα νοήματα και την υποψήφια για Oscar® μουσική της. Ζήστε και εσείς το μεγαλείο αυτής της διαχρονικής ιστορίας και μοιραστείτε το με όλη σας της οικογένεια.

Χρήσιμα