Ο Mικρός Νικόλας 15 (Η μπάλα του ράγκμπι)

Μη Διαθέσιμο
-33%

13,50

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 20,00
Oι περιπέτειες του μικρού Νικόλα ζωντανεύουν μέσα από μια συναρπαστική σειρά κινουμένων σχεδίων! Ο διάσημος ήρωας του Ρενέ Γκοσινί και του Ζαν Ζακ Σενπέ εμφανίζεται για 15η φορά στη σειρά ταινιών «Ο Μικρός Νικόλας». Διασκεδάστε με τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα για μικρούς και...

Oι περιπέτειες του μικρού Νικόλα ζωντανεύουν μέσα από μια συναρπαστική σειρά κινουμένων σχεδίων!Ο διάσημος ήρωας του Ρενέ Γκοσινί και του Ζαν Ζακ Σενπέ εμφανίζεται για 15η φορά στη σειρά ταινιών
«Ο Μικρός Νικόλας». Διασκεδάστε με τις περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα για μικρούς και μεγάλους!
Eπτά ολοκαίνουργια επεισόδια με πολλές στιγμές γέλιου!

Η μπάλα του ράγκμπι
Ο Ζοφρί φέρνει μια μπάλα του ράγκμπι στο σχολείο. Εξηγεί στους φίλους του ότι το ράγκμπι παίζεται με τα χέρια και είναι ένα παιχνίδι όπου ο ένας σπρώχνει τον άλλον. Οι φίλοι του ενθουσιάζονται και το δοκιμάζουν. Διασκεδάζουν πολύ αλλά θα πρέπει να προσέχουν γιατί αν δεν παίζουν σύμφωνα με τους κανόνες θα χτυπήσουν.

Τα αυτοκίνητα
Ο Ζοφρί καλεί τους φίλους του να φάνε στον κήπο και τους δείχνει τα παιχνίδια του. Το αγαπημένο του είναι ένα κόκκινο αυτοκίνητο με πετάλια, ακριβές αντίγραφο ενός αυτοκινήτου του πατέρα του. Φυσικά όλοι θέλουν να το 'οδηγήσουν'.

Ολομόναχοι
Σήμερα το βράδυ οι γονείς του Νικόλα θα φάνε μαζί με τους Μπλεντούρ. Στο δείπνο θα είναι μόνο μεγάλοι και ο Νικόλας θα βαρεθεί και αφού δεν υπάρχει και κάποιος για να τον κρατήσει, ο Νικόλας θα μείνει μόνος του στο σπίτι.

Το πικνικ
Σήμερα έχει τέλειο καιρό! Ο Νικόλας και ο Αλσέστ παίζουν στον κήπο μπάτμινγκτον και ο πατέρας του Νικόλα διαβάζει εφημερίδα. Η μητέρα του Νικόλα έχει μια ωραία ιδέα την οποία ανακοινώνει αμέσως: να πάνε στην εξοχή για πικ νικ!

Τα δίδυμα
Τα ξαδέλφια του Νικόλα, ο Ρος και ο Λαμπέρ, που είναι δίδυμοι θα περάσουν το Σαββατοκύριακο σπίτι του. Όμως πολύ γρήγορα αρχίζουν να τσακώνονται για ένα ζευγάρι πατίνια. Ο Νικόλας προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους.

Ο Σουπιάς
Σήμερα ο δάσκαλος λείπει. Καθώς δεν υπάρχει αντικαταστάτης, ο Μπουιγιόν θα επιβλέπει τα παιδιά. Στον Νικόλα και τους φίλους του αυτό δεν αρέσει καθόλου, επειδή είναι πολύ αυστηρός, ευτυχώς θα χρειαστεί να πάει για λίγο στο γραφείο του διευθυντή και ο Ανιάν θα αναλάβει να επιβλέπει την τάξη.

Ο Γιατρός
Αύριο στο σχολείο τα παιδιά θα πρέπει να εμβολιαστούν. Αυτό δημιουργεί ένα νέο άγχος στον Νικόλα και τους φίλους του. Ο Ζοφρί μάλιστα διαδίδει φήμες ότι η σύριγγα είναι τεράστια και το τσίμπημά της πονάει πολύ!

Χρήσιμα