μαριζα κωχ - ενα καπελο γεματο τραγουδια 2 cd's

Μη Διαθέσιμο
111.31071

18,00

Οι τρεις δίσκοι της Μαρίζας Κωχ με παιδικά τραγούδια που πρωτοκυκλοφόρησαν το 1978, επανακυκλοφορούν σε μία πολυτελή διπλή έκδοση περιέχοντας συγκεντρωμένα όλα τα παιδικά παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια. Η σπουδαιότητα της επανέκδοσης αυτού του εξαίρετου υλικού έγκειται στην ποιότητα της...

Οι τρεις δίσκοι της Μαρίζας Κωχ με παιδικά τραγούδια που πρωτοκυκλοφόρησαν το 1978, επανακυκλοφορούν σε μία πολυτελή διπλή έκδοση περιέχοντας συγκεντρωμένα όλα τα παιδικά παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια.

Η σπουδαιότητα της επανέκδοσης αυτού του εξαίρετου υλικού έγκειται στην ποιότητα της μουσικής που η Μαρίζα Κωχ ως τραγουδοποιός, δημιουργός και παιδαγωγός, παρουσιάζει στους μικρούς μας φίλους και τους «μαθαίνει» την ομορφιά της μουσικής με την χρήση των παραδοσιακών μουσικών μας οργάνων αλλά και με τις φωνές των ίδιων των παιδιών που συμμετέχουν.

Η επιτυχής συνύπαρξη της διασκέδασης με τον πιο άριστο εκπαιδευτικό τρόπο, αυτή η έκδοση έρχεται να χαρίσει στιγμές χαράς και γέλιου με τραγούδια από "τα παιδιά για τα παιδιά"

Χρήσιμα