Η Λαϊδη και ο Αλήτης 2(Οι περιπέτειες του σκαμπ)

Μη Διαθέσιμο
111.31461
-66%

7,90

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 23,00
Η Λαίδη και ο Αλήτης ζούνε τώρα πια ήρεμοι και ευτυχισμένοι μεγαλώνοντας τα κουτάβια τους. Ο μικρός Σκαμπ όμως τους ταλαιπωρεί με τις σκανδαλιές του και για αυτό πολλές φορές βρίσκεται τιμωρημένος στο σκυλόσπιτό του. Ο Σκαμπ, από την άλλη, αναζητώντας την ελευθερία του περιπλανιέται σε...

Η Λαίδη και ο Αλήτης ζούνε τώρα πια ήρεμοι και ευτυχισμένοι μεγαλώνοντας τα κουτάβια τους. Ο μικρός Σκαμπ όμως τους ταλαιπωρεί με τις σκανδαλιές του και για αυτό πολλές φορές βρίσκεται τιμωρημένος στο σκυλόσπιτό του.

Ο Σκαμπ, από την άλλη, αναζητώντας την ελευθερία του περιπλανιέται σε δρόμους μακριά από το σπίτι του. Εκεί συναντά την γλυκιά αδέσποτη σκυλίτσα, Εϊντζέλ που θα τον γνωρίσει στην υπόλοιπη παλιοπαρέα και στον αρχηγό Μπάστερ.

Όταν ο Μπάστερ τον προκαλεί σ΄ αυτό που πάντα ονειρευόταν μια ζωή χωρίς κολάρο, ο Σκάμπ αναγκάζεται να διαλέξει ανάμεσα στη ζωή στους δρόμους και στη ζωή στο σπίτι με την οικογένειά του. Μια νεα ρομαντική ιστορία με υπέροχη μουσική και ακαταμάχητα γοητευτικούς χαρακτήρες.

Χρήσιμα