Η μικρή γοργόνα ΙΙ: Επιστροφή στη θάλασσα

Μη Διαθέσιμο
111.30048
-41%

13,50

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 23,00
Η Μικρή Γοργόνα, η θεαματική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney τώρα σε νέες περιπέτειες με μια συναρπαστική ιστορία, πλαισιωμένη πάντα από τους αξέχαστους χαρακτήρες και την υπέροχη μουσική που χάρισε στην πρώτη ταινία το βαρβείο Oscar και την έκαναν ξεχωριστή. Η Άριελ...

Η Μικρή Γοργόνα, η θεαματική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney τώρα σε νέες περιπέτειες με μια συναρπαστική ιστορία, πλαισιωμένη πάντα από τους αξέχαστους χαρακτήρες και την υπέροχη μουσική που χάρισε στην πρώτη ταινία το βαρβείο Oscar και την έκαναν ξεχωριστή.


Η Άριελ και ο Έρικ μετά τη γέννηση της κόρης τους, Μέλοντι, αντιμετωπίζουν μια νέα απειλή από την αδελφή της Ούρσουλα, την εκδικητική Μοργκάνα, που τους αναγκάζει να κρατήσουν κρυφό από τη Μέλοντι το γεγονός ότι είναι γοργόνα. Η μικρή Μέλοντι όμως που ονειρεύεται να γίνει αληθινά μια γοργόνα, ρίχνεται στη θάλασσα.

Δυστυχώς όμως καταλήγει να γίνει πιόνι στα χέρια της Μοργκάνα, η οποία τη χρησιμοποιεί για να πετύχει το σχέδιο της και να γίνει κυρίαρχη των Επτά Θαλασσών. Τώρα η Άριελ πρέπει να επιστρατεύσει τους παιδικούς της φίλους, Σεμπάστιαν και Φούσκα για να σώσει την κόρη της και να επαναφέρει την αρμονία στην οικογένεια της.

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Χρήσιμα