Σταχτοπούτα η Ταινία(2015)

Μη Διαθέσιμο

17,90

Σταχτοπούτα Μια ταινία γεμάτη ζωντανή δράση, εμπνευσμένη από το κλασικό παραμύθι "Σταχτοπούτα" ζωντανεύει τις διαχρονικές εικόνες του αριστουργήματος κινούμενων σχεδίων του 1950 της Disney με τη μορφή πραγματικών χαρακτήρων σε ένα εκθαμβωτικό οπτικό υπερθέαμα. Πρωταγωνιστεί η Lily James ως...


Σταχτοπούτα

Μια ταινία γεμάτη ζωντανή δράση, εμπνευσμένη από το κλασικό παραμύθι "Σταχτοπούτα" ζωντανεύει τις διαχρονικές εικόνες του αριστουργήματος κινούμενων σχεδίων του 1950 της Disney με τη μορφή πραγματικών χαρακτήρων σε ένα εκθαμβωτικό οπτικό υπερθέαμα. Πρωταγωνιστεί η Lily James ως Σταχτοπούτα, η Cate Blanchett ως κακιά μητριά, η Holliday Grainger και η Sophie McShera ως διαβολικές ετεροθαλείς αδελφές, ο Richard Madden ως όμορφος Γοητευτικός Πρίγκηπας και η Helena Bonham Carter ως μαγευτική Νεραϊδονονά. Όπου υπάρχει ευγένεια, υπάρχει και καλοσύνη. Όπου υπάρχει καλοσύνη, υπάρχει και ΜΑΓΕΙΑ!

 • Σταχτοπούτα

  Σταχτοπούτα

  Μια πανέμορφη νεαρή με ευγενικό πνεύμα και αγνή καρδιά.Παρά την απάνθρωπη μεταχείριση,η Έλλα παραμένει θετική και ακλόνητη.
 • O Γοητευτικός Πρίγκηπας

  O Γοητευτικός Πρίγκηπας

  Περίκομψος,ευφυής & συμπονετικός,η αδελφή ψυχή της 'Ελλα.Aγαπά τον πατέρα του & ελπίζει ότι κάποτε θα κυβερνήσει με την ίδια σύνεση.
 • Η Νεραϊδονονά

  Η Νεραϊδονονά

  Eκκεντρική γυναίκα με τρυφερά αισθήματα για την Έλλα που ποθεί να τη δει ευτυχισμένη. Δυστυχώς ξεχνά γρήγορα και καταπονείται εύκολα.
 • Η Κακιά Μητριά

  Η Κακιά Μητριά

  Είχε απραγματοποίητα όνειρα που της άφησαν πικρία και θλίψη. Αυτά μετατράπηκαν αργότερα σε απανθρωπιά και περιφρόνηση για την Έλλα.
 • Ετεροθαλής αδελφή Ντρισέλα

  Ετεροθαλής αδελφή Ντρισέλα

  Οι ετεροθαλείς αδελφές της Έλλα έζησαν άνετη και προνομιούχα ζωή, αλλά είναι κακότροπες και δεν εκτιμούν όσα τους χαρίστηκαν απλόχερα.
 • Ετεροθαλής αδελφή Αναστασία

  Ετεροθαλής αδελφή Αναστασία

  Χωρίς αυτοπεποίθηση και αναζητώντας απεγνωσμένα την έγκριση της μητέρας τους, τα δύο κορίτσια φθονούν την ομορφιά και τη χάρη της Έλλα.
Χρήσιμα