Ζορό: Μια Νέα Γενιά #6 - Χρυσός Δράκος

Μη Διαθέσιμο
111.30773

13,50

ΙΟΣ Ζ  O επιστήμονας Αγκούστο Καταλάνο ζητάει από τον...

ΙΟΣ Ζ

 O επιστήμονας Αγκούστο Καταλάνο ζητάει από τον Δήμαρχο να τον ελευθερώσει από την φυλακή. Για αντάλλαγμα του προτείνει να χρησιμοποιήσει τα μικροσκοπικά ρομπότ που έχει εφεύρει, προκειμένου να εξουδετερώσει το εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας που έχει στην κατοχή του ο Ζορό.

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Η Κόκκινο Μαστίγιο δέχεται ένα χτύπημα στο κεφάλι. Όταν ξυπνάει το επόμενο πρωί στο κρεβάτι της, δεν θυμάται ούτε το όνομά της. Στην αρχή είναι διασκεδαστικό να βλέπεις την Μαρία να ζει μια καθημερινότητα που δεν γνωρίζει καθόλου. Αλλά τα πράγματα σοβαρεύουν, όταν αντιλαμβάνεται πως ο πατέρας της είναι ο Δήμαρχος και πως κατά συνέπεια είναι υποχρέωσή της να αιχμαλωτίσει τον νούμερο ένα εχθρό του, τον Ζορό.

Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

 Όταν ο διεφθαρμένος Νάυαρχος Ροντρίγκεζ αναγκάζεται να αποσυρθεί, καταστρώνει το σχέδιο εκδίκησής του που έχει στόχο την καταστροφή του λιμανιού του Πουέμπλο Γκράντε. Παράλληλα, η Μαρία έχει ξεμυαλιστεί με τον γοητευτικό Ραφαέλ, ανιψιό του Ροντρίγκεζ, γεγονός που ανησυχεί τον Ζορό, καθώς είναι σίγουρος πως ο Ραφαέλ κρύβει κάτι σκοτεινό.

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΡΑΚΟΣ

 Όταν οι αυθεντίες του Κουνγκ Φου, Don Hos, κλέβουν το θρυλικό άγαλμα του Χρυσού Δράκου από το μουσείο του Πουέμπλο Γκράντε, ο Ζορό και η Κόκκινο Μαστίγιο αναλαμβάνουν δράση με την βοήθεια μιας πανέμορφης Κινέζας που τους διδάσκει πολεμικές τέχνες.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Χρήσιμα