Ζορό: Μια Νέα Γενιά #4 - ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Μη Διαθέσιμο
111.30470

13,50

ΔΟΝ ΠΑΓΙΑΣΟ Ο Δήμαρχος προσλαμβάνει τον Δον Παγιάσο,...

ΔΟΝ ΠΑΓΙΑΣΟ

Ο Δήμαρχος προσλαμβάνει τον Δον Παγιάσο, έναν κλόουν από το τσίρκο, για να κλέψει ένα πολύτιμο κειμήλιο των Ντε Λα Βέγκα, το Φτερό του Χρυσού Αετού, που φημολογείται πως φέρνει τύχη στην οικογένεια. Σε συνεργασία με την Κόκκινο Μαστίγιο, ο Ζορό θα προσπαθήσει να προστατεύσει το κειμήλιο, αλλά στην πορεία θα συμπεράνει πως ο ίδιος ορίζει το πεπρωμένο του.

ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΣΕΙΣΜΩΝ

 Ένας μεγάλος σεισμός αναστατώνει το Πουέμπλο Γκράντε, γεγονός ανήκουστο, καθώς η πόλη δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοια φαινόμενα. Ο καθηγητής γεωλογίας Αλφέρντο Καταλάνο, που ερευνά το γεγονός, δέχεται την πρόταση της μαθήτριάς του, Μαρία Μαρτίνεζ, να τον βοηθήσει στις μελέτες του. Ο Ντιέγκο Ντε Λα Βέγκα όμως ανησυχεί για τις προθέσεις του καθηγητή ενώ υποψιάζεται πως έχει κάποια μυστήρια σχέση με τον πρόσφατο σεισμό.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

 Ο Ζορό και η Κόκκινο Μάστίγιο κυνηγούν μια συμμορία μοτοσικλετιστών σε ένα εγκαταλελειμμένο ορυχείο, μέχρι που ξαφνικά χάνονται. Ο Ζορό, με κάποιο τρόπο, ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και συναντά τον αυθεντικό Ζορό στην Καλιφόρνια.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ, Η ΖΩΗ ΜΟΥ

 Η νέα κοπέλα του Μπερνάρντο Μπέλα μονοπωλεί τον χρόνο του, γεγονός που εξοργίζει τον Ντιέγκο. Ακόμα και η Μαρία πιστεύει πως αυτή η κοπέλα κρύβει κάτι σκοτεινό. Στην πραγματικότητα η Μπέλα είναι η εγγονή του Ντον Ρίνγκο, ενός παλιού συμμορίτη που έχει βάλει στο μάτι την περιουσία των Ντε Λα Βέγκα.

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Χρήσιμα