Η Τίνκερμπελ και Το Μυστικό των Νεραϊδοφτερών

2 Dvd
111.31570
-51%

11,20

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 23,00
Τίνκερμπελ: Το Μυστικό των Νεραϊδοφτερών Μια ακόμη...
+

Τίνκερμπελ: Το Μυστικό των Νεραϊδοφτερών

Μια ακόμη φανταχτερή ταινία με πρωταγωνίστρια τη χαριτωμένη νεραϊδούλα Τίνκερμπελ, θα ταξιδέψει τις θαυμάστριές της σε ένα πολύχρωμο κόσμο γεμάτο νεραϊδόσκονη, χωρίς φυσικά να λείπουν και τα μηνύματα για τους μικρούς θεατές, μια παράδοση στην οποία η Disney μένει ακόμα πιστή.

Η Τίνκερμπελ ξέρει ότι το Δάσος του Χειμώνα είναι μια απαγορευμένη περιοχή, αφού αν βρεθεί εκεί, κινδυνεύει να καταστρέψει τα φτερά της. Όμως η περιέργεια της την οδηγεί στον μυστηριώδη αυτόν τόπο, όπου θα ζήσει καταπληκτικές εμπειρίες. Τα φτερά της όχι μόνο δεν καταστρέφονται, αλλά αρχίζουν να λαμπυρίζουν. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή.

Η Τίνκερμπελ θα συναντήσει την Κυάνεια, της οποίας τα φτερά θα λαμπυρίσουν μόλις οι δυο τους έρθουν κοντά. Πολύ σύντομα θα ανακαλύψουν ότι είναι αδερφές και μια υπέροχη φιλία θα ανθίσει. Τα εμπόδια όμως είναι πολλά.

Για τη θερμόαιμη Τίνκερμπελ, η παραμονή στο Δάσος του Χειμώνα, είναι επικίνδυνη καθώς τα φτερά της μπορεί να παγώσουν, ενώ για κάποια νεραϊδούλα που ζει στο παγωμένο δάσος μια επίσκεψη στα χωράφια της Τίνκερμπελ θα ήταν σαν να έπαιρνε κάποιος ένα κομμάτι πάγο και να το έβαζε στη μέση της Σαχάρας.

Θα καταφέρουν να παραμείνουν κοντά χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο το Καταφύγιο των Νεραϊδών;

Χρήσιμα