Μπαζ Λαϊτγιαρ της Αστρικής Διοίκησης Η Περιπέτεια Αρχίζει

4 Dvd
111.29830
-41%

7,90

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 13,50
     Στο απειρο κι Ακόμα Παραπέρα! Ο Μπαζ Λάϊτγιαρ, ο...
+

     Στο απειρο κι Ακόμα Παραπέρα! Ο Μπαζ Λάϊτγιαρ, ο σούπερ-ήρωας των μεγάλων επιτυχιών TOY STORY I & II, επιστρέφει όπως δεν τον έχετε δει ποτέ!

    Τώρα για πρώτη φορά θαυμάστε τον πιο θαρραλέο Στρατιώτη του Διαστήματος σε ένα διαγαλαξιακό αγώνα επικών προδιαγραφών κατά του σατανικού Αυτοκράτορα Ζοργκ. Αυτή η ολοκαίνουργια ταινία κινουμένων σχεδίων περιλαμβάνει επίσης και μια σούπερ-εισαγωγή με πρωταγωνιστές τον Γούντυ, την Τζέσι και τον Ρεξ.

     Απολαύστε τους τώρα καθώς όλοι μαζί ζητωκραυγάζουν τον Μπαζ: τον ήρωα, το θρύλο των σταρ! ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ -ΑΡΧΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ- Ο Ζοργκ και τα πρωτοπαλίκαρα του μόλις εισβάλλανε στον Πλανήτη των Μικρών Πράσινων Ανθρώπων θέλοντας να καταλάβουν όλο το σύμπαν.

    Ο Μπαζ και η ατρόμητη ομάδα του των Υποψήφιων Στρατιωτών του Διαστήματος, είναι οι μόνοι που μπορούν να σώσουν το γαλαξία! -ΤΕΛΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ- Θα καταφέρει άραγε ο Μπαζ να σώσει τα Μικρά Πράσινα Ανθρωπάκια; Θα καταφέρει να νικήσει το σατανικό Αυτοκράτορα Ζοργκ;

    Ζήστε την περιπέτεια και ετοιμαστείτε για ένα απίθανο ταξίδι… στο άπειρο και ακόμα παραπέρα! ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ Ο ΤΙΜ ΑΛΛΕΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΥ Disney - PIXAR "TOY STORY".

 

ΜΕΤΑΓΛΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Χρήσιμα