Ιστορίες Για Πάπιες: Η Ταινία (Ο Θησαυρός Του Χαμένου Λυχναριού)

Μη Διαθέσιμο
111.29833
-41%

7,90

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 13,50
Επιβιβαστείτε σε μια καμήλα, πάρτε ένα χάρτη και ετοιμαστείτε για την περιπέτεια της ζωή σας παρέα με τους αγαπημένους σας ήρωες, Χιούι, Λιούι, Ντιούι, Σκρουτζ Μακ Ντακ και Γουέμπυ. Ελάτε κι εσείς μαζί με τη φοβερή ομάδα σε ένα μακρύ οδοιπορικό ταξίδι στην έρημο της Αιγύπτου προς...

Επιβιβαστείτε σε μια καμήλα, πάρτε ένα χάρτη και ετοιμαστείτε για την περιπέτεια της ζωή σας παρέα με τους αγαπημένους σας ήρωες, Χιούι, Λιούι, Ντιούι, Σκρουτζ Μακ Ντακ και Γουέμπυ.

Ελάτε κι εσείς μαζί με τη φοβερή ομάδα σε ένα μακρύ οδοιπορικό ταξίδι στην έρημο της Αιγύπτου προς αναζήτηση του θρυλικού Θησαυρού του Κόλι Μπάμπα. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους φίλους μας καθώς πλησιάζουν το μυθικό θησαυρό αλλά και πολλές αναποδιές καθώς σε βήμα τούς ακολουθεί ο φοβερός μάγος Μέρλοκ.

Κανείς όμως δεν περιμένει ότι ανάμεσα στους πολύτιμους λίθους, οι φοβερές πάπιες θα βρουν και ένα μαγικό λυχνάρι, μέσα στο οποίο βρίσκεται ένα θεότρελο τζίνι που μπορεί να κάνει τις επιθυμίες τους πραγματικότητα. Απολαύστε κι εσείς παρέα με την οικογένειά σας υπέροχες στιγμές γέλιου και περιπέτειας στις μοναδικές Ιστορίες για Πάπιες: Ο Θησαυρός του Χαμένου Λυχναριού.

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Χρήσιμα