Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη Νεραϊδοδιάσωση

Μη Διαθέσιμο
111.31085
-66%

7,90

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 23,00
Η πρώτη επαφή της Τίνκερμπελ με τους ανθρώπους, έρχεται στη...

Η πρώτη επαφή της Τίνκερμπελ με τους ανθρώπους, έρχεται στη μεγάλη οθόνη και είναι γεμάτη ανατροπές!Χρόνια πριν τη γνωριμία της με τη Γουέντι και τα Χαμένα Παιδιά η Τίνκερμπελ γνώρισε τη Λίζι, ένα μικρό κορίτσι με ακλόνητη πίστη στη δύναμη της νεραϊδόσκονης και στο μαγικό κόσμο που κατοικούν οι νεράιδες! Κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής επίσκεψης των νεραϊδών στα ανθισμένα λιβάδια της Αγγλίας, δύο πολύ διαφορετικοί κόσμοι θα ενωθούν για πρώτη φορά και η Τίνκερμπελ θα αναπτύξει ένα πολύ ισχυρό δεσμό με ένα μικρό κορίτσι που μοιάζει να έχει ανάγκη από νέους φίλους. Καθώς οι νεραϊδοφίλες της Τίνκερμπελ ασχολούνται με μια επικίνδυνη διάσωση, η ίδια θα πάρει ένα μεγάλο ρίσκο βάζοντας σε κίνδυνο όχι μόνο τον εαυτό της αλλά και ολόκληρη τη Νεραϊδοχώρα…

Απολαύστε τη νέα ταινία της Disney για τη δύναμη της πίστης και της φιλίας, γεμάτη από παιδικό ενθουσιασμό, φαντασία και φυσικά… νεραϊδόσκονη!

Η ταινία “Η Τίνκερμπελ και η Μεγάλη Νεραϊδοδιάσωση” βγαίνει μεταγλωττισμένη στις 30 Σεπτεμβρίου και υπόσχεται να διασκεδάσει μαγικά όλη την οικογένεια.

Σκηνοθεσία:Μπράντλεϊ Ρέιμοντ
Διάρκεια:78’

 

 

Χρήσιμα