Εγώ ο Απαισιότατος (Despirible me) 2

Μη Διαθέσιμο
-18%

13,50

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 16,50
Ο απαισιότατος Gru (με τη φωνή του Γιάννη Ζουγανέλη) έχει μόλις αρχίσει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Margo, Edith και Agnes. Αυτή την οικογενειακή γαλήνη θα διακόψει μια άκρως απόρρητη οργάνωση που έχει αναλάβει την καταπολέμηση του κακού σε...

Ο απαισιότατος Gru (με τη φωνή του Γιάννη Ζουγανέλη) έχει μόλις αρχίσει να συνηθίζει το ρόλο του ως κλασικός οικογενειάρχης και πατέρας των Margo, Edith και Agnes. Αυτή την οικογενειακή γαλήνη θα διακόψει μια άκρως απόρρητη οργάνωση που έχει αναλάβει την καταπολέμηση του κακού σε παγκόσμια κλίμακα, η οποία και ζητάει τη βοήθειά του. Τώρα είναι στο χέρι του Gru, των minions και της νέας συνεργάτιδάς του, της Lucy (με τη φωνή της Kristen Wiig), να συντρίψει το κακό.

Όπως όλα δείχνουν ο μόνος που μπορεί να πιάσει τον μεγαλύτερο παγκόσμιο κακό, είναι ο… πρώην μεγαλύτερος παγκόσμιος κακός. Η παγκόσμια επιτυχία «Εγώ, ο Απαισιότατος (Despicable Me)» των Universal Pictures και Illumination Entertainment διασκέδασε το κοινό σε ολόκληρο τον κόσμο το 2010, αποφέροντας συνολικά περισσότερα από $540 εκατομμύρια για να γίνει η 10η ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών στις ΗΠΑ.

Το 2013, ετοιμαστείτε για περισσότερη τρέλα στο «Εγώ, ο Απαισιότατος 2 (Despicable Me 2)». Ο Chris Meledandri και η καταξιωμένη ομάδα του δημιουργούν μια ολοκαίνουργια κωμωδία κινουμένων σχεδίων σε μια περιπέτεια που πρωταγωνιστεί ο Gru (Steve Carell), τα κορίτσια, τα απρόβλεπτα ξεκαρδιστικά τσιράκια … και ένα πλήθος νέων και εξωφρενικά αστείων χαρακτήρων.

Χρήσιμα