Ο Μπλέιζ και οι φίλοι του Ο τρελοπύραυλος (Nickelodeon)

2 Dvd
-20%

7,90

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 9,90
«Ο Μπλέιζ και οι φίλοι του» είναι μια διαδραστική σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τον Μπλέιζ, το πιο εκπληκτικό φορτηγό του κόσμου, τον οδηγό του, τον οκτάχρονο AJ και την Γκάμπι, την καλύτερη μηχανικό αυτοκινήτων της Axle City. Ο Μπλέιζ είναι πρωταθλητής στην...
+


«Ο Μπλέιζ και οι φίλοι του» είναι μια διαδραστική σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τον Μπλέιζ, το πιο εκπληκτικό φορτηγό του κόσμου, τον οδηγό του, τον οκτάχρονο AJ και την Γκάμπι, την καλύτερη μηχανικό αυτοκινήτων της Axle City.Ο Μπλέιζ είναι πρωταθλητής στην πίστα και ήρωας στους δρόμους. Κάθε φορά που υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι αυτός από τον οποίο θα ζητήσουν βοήθεια, γιατί ξέρουν ότι ο Μπλέιζ μπορεί να κάνει πράγματα που κανένα άλλο φορτηγό δεν μπορεί!Είναι το πιο γρήγορο φορτηγό στην πόλη και με τις επιστημονικές του γνώσεις μπορεί να ξεπεράσει οποιαδήποτε πρόκληση.Κάθε φορά που υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην Axle City, όλοι ξέρουν ότι ο Μπλέιζ, o AJ και η Γκάμπι θα κάνουν ό,τι μπορούν και σίγουρα θα καταφέρουν να το λύσουν!

Ο Blaze είναι ο μεγαλύτερος ήρωας του Axle City και ο νούμερο ένα δρομέας! Γρήγορος, ατρόμητος και αήττητος στο στίβο χάρη στη φλεγόμενη ταχύτητά του! Αλλά μπορεί να σκεφτεί και γρήγορα!
Γνωρίζει τα πάντα για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά! Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, χρησιμοποιεί την επιστημονική του τεχνογνωσία για να μεταμορφωθεί σε οποιαδήποτε μηχανή. Ο Blaze είναι το μοναδικό φορτηγό στην πόλη με έναν άνθρωπο οδηγό: τον καλύτερο φίλο του, τον AJ. Μαζί μοιράζονται κάθε επιτυχία αλλά και αποτυχία.Ο καλύτερος φίλος και οδηγός του Blaze, ο AJ, είναι ένας 8χρονος με δίψα για περιπέτεια. Εναι ειδικός στην τεχνολογία και γνωρίζει τα πάντα για τις μηχανές. Με τον AJ πίσω από το τιμόνι, ο Blaze είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση!Η Gabby είναι μια 9χρονη μηχανικός με μεγάλη γνώση περί φορτηγών. Με τα εργαλεία της, φροντίζει όλα τα κορυφαία αγωνιστικά φορτηγά στην πόλη.Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Blaze, ο Crusher, είναι ένα ερασιτεχνικό ρυμουλκούμενο που θα κάνει οτιδήποτε για να νικήσει τους άλλους δρομείς στη γραμμή τερματισμού. Η εξαπάτηση είναι η ειδικότητά του. Έτσι, όταν πρόκειται για τη νίκη, κανένα τέχνασμα δεν είναι υπερβολικό γι' αυτόν.Ο Pickle είναι υπερβολικά ενθουσιώδης και φίλος του Crusher. Είναι ένα φορτηγό μίνι τέρας, του οποίου η δουλειά είναι να προσπαθήσει να είναι η φωνή της συνείδησης του Crusher.Ο Darington είναι ο απόλυτος αθλητής. Αγαπά τα εκπληκτικά κόλπα και τα ακροβατικά. Παρά το γεγονός ότι γνωρίζει τι μπορεί να κάνει τι όχι, είναι ένας ατρόμητος ανταγωνιστής που ποτέ δεν αφήνει κάτι να τον σταματήσει από το να κάνει μεγάλα όνειρα.Ο Stripes είναι ένα παρορμητικό φορτηγό τίγρης που είναι πάντα έτοιμο για δράση. Έχει νύχια τίγρη που τον βοηθούν να σκαρφαλώνει στα δέντρα, καθώς και σούπερ αισθήσεις, ειδικά την αίσθηση της όσφρησης.Ο Zeg είναι ο πιο παλιός και ο καλύτερος φίλος του Blaze. Είναι μισό τρίκταρτ φορτηγό με μισό τέρας με ωμές τάσεις. Έχει ένα σύντομο λεξιλόγιο και τείνει να αναφέρεται στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο.Η Starla είναι μια μηχανή Monster. Είναι τόσο γρήγορη με το lasso όσο είναι στην πίστα. Είναι μια ειλικρινής προσωπικότητα που ποτέ δεν ντρέπεται να εκφραστεί με Country μουσική ή φωνάζοντας "yee-haw!"

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 48 ΛΕΠΤΑ

Ο Μπλέιζ είναι το πιο εκπληκτικό φορτηγό του κόσμου! Είναι πρωταθλητής στην πίστα και ήρωας στους δρόμους. Μπορεί να κάνει πράγματα που κανένα άλλο φορτηγό δεν μπορεί. Είναι το πιο γρήγορο φορτηγό στην πόλη και με τις επιστημονικές του γνώσεις μπορεί να ξεπεράσει οποιασδήποτε πρόκληση. Απολαύστε τον Μπλέιζ και τους φίλους του σε απίθανες περιπέτειες.


Χρήσιμα